fredag 16. juni 2017

Endelig snøfritt i Hagen i skogen

Vi siger og skriver 16. juni, og endelig kan vi si at sommeren er kommet også her nord. Vi har den siste uka hatt flere dager med temperaturer over 20 grader, og det må vi si oss fornøyde med. For 14 dager siden lå sneen metertykk rundt huset, men den forsvant i rekortfart da vi endelig fikk litt varme. Våren varte vel omtrent bare ett døgn, og vi gikk fra kuldegrader til sommertemperaturer før fikk sukk for oss. Den ene dagen sto busker og trær såvidt med knopper, et par dager etter hadde de grønne blader! Snakk om å hoppe over en årstid! 

Endelig er hagesesongen i gang, og vi har fått begynt med vårrengjøringa - mange uker etter skjema.Det er alltids noe å glede seg over, denne gangen over disse små skjønnhetene som dukket opp i jordbærpallekarmen. 
Ikke minst: Musene har ikke spist opp hagen vår i vinter! Hurraaaaa! Ikke én eneste busk, ikke et enestre tre, ikke en eneste blomst er oppspist eller gnagd på av mus! Vi kan starte sesongen med planter som har den størrelsen de oppnådde i fjor, ikke tørre, avgnagde plantelik som de tre foregående årene; o'fryd!


 
Ha det godt.

Janna

1 kommentar:

  1. Hei. Den varmen dere har hatt er dere vel unt. Og så bra at hagen ser bra ut, og du endelig kan komme i gang. Det har vært en kald vår på sørlandet, men ikke i nærheten av det dere har hatt. Ønsker deg en god helg.
    Hilsen Hanne-Lise.

    SvarSlett